Over mij

Linda

Mijn naam is Linda Nijeboer- von Piekartz. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij drie dochters.

Als jong meisje was ik al een vurig type; ik was eigenwijs, temperamentvol, creatief en inventief. Maar ik had ook een kant die ik niet begreep: ik was erg gevoelig voor zintuiglijke prikkels, emoties en gevoelens van de mensen om mij heen. 

De combinatie van mijn eigenschappen maakte het mij soms erg lastig om mezelf te begrijpen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik op latere leeftijd last kreeg van angstgevoelens en depressies.
Na een intensief traject heb ik mezelf beter dan ooit leren kennen, en omarm ik mijn eigenschappen!

Vuur in je ogen en in je hart,
in je mond en in je hoofd.
Je vuur dat je soms moet temmen,
maar waarvan ik hoop dat het nooit dooft.

Ik ben al heel lang werkzaam met kinderen. Op mijn negentiende heb ik in Frankrijk een animatieteam geleid op een Internationale camping. Dit was in het kader van mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker, welke ik met succes heb afgerond.
Vervolgens heb ik de opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs gevolgd en afgerond. Hierna ben ik aan de slag gegaan als juf, en tijdens mijn werk heb ik diverse bijscholingscursussen gevolgd, zoals een cursus ‘Hechtingsproblematiek’ en de cursus ‘Omgaan met grensoverschrijdend gedrag’.

In heb de afgelopen 10 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Ik was een creatieve, gezellige en open juf met oog voor de gevoelens en belevingswereld van mijn leerlingen. Gaandeweg de jaren kwam ik er wel achter dat ik meer individueel met kinderen wilde werken. Daarom besloot ik om uit het onderwijs te stappen en me te richten op het individueel begeleiden van kinderen.

Ik begon met een opleiding tot Kindercoach, die ik met heel veel plezier heb mogen volgen. Er ging een wereld voor me open: wat een andere kijk op het kind, een kijk die heel goed bij mij past! 
Met alle inspiratie die ik kreeg, ben ik mijn eigen praktijk begonnen: KidsKracht!