Het coachingstraject

Linda

Kennis maken

Als je mij belt of mailt, dan gaan we telefonisch bespreken wat de behoeften zijn van jou of jullie als ouder(s), bekijken we wat ik kan bieden en of we een klik hebben. Het is immers ook belangrijk dat we elkaar in vertrouwen kunnen nemen! Ook zal ik in het kort uitleggen wat ik kan bieden en of er misschien wel andere hulp nodig kan zijn voor je kind.

Is er een klik en heb je als ouder(s) een goed gevoel bij wat we hebben besproken, dan nodig is jullie uit voor in intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek spreek ik het liefst met beiden ouders, om zo een compleet mogelijk beeld te krijgen van jullie kind. Afhankelijk van de leeftijd en de hulpvraag van jullie kind, zal hij of zij ook aanwezig zijn tijdens het intakegesprek.

Na de intake zal ik een traject op maat aanbieden, en zal ik telefonisch bespreken wat dit traject inhoudt.

Ik bereid me graag goed voor, en daarom stuur ik je per mail eerst een intakeformulier toe. Dit ontvang ik dan graag minimaal drie dagen voor het intakegesprek retour.

De coaching

Ik coach je kind alleen, maar in overleg of afhankelijk van de hulpvraag is het ook mogelijk dat de ouder aanwezig is en zelfs mee doet tijdens met de coaching. Een coachingstraject kan alleen starten wanneer beide ouders toestemming hebben gegeven. In geval van scheiding moeten beide ouders schriftelijk toestemming geven middels een toestemmingsformulier.

Ik coach op mijn heel eigen, creatieve en open manier. Natuurlijk pas ik technieken toe die passen bij je kind. Ik zorg voor een open, gezellige en veilige omgeving zodat je kind zich durft open te stellen.